Категории

BURGER KING BUAT HAL PULAK! (mukbang malaysia) CROISSANT BURGER KING

2 Просмотры
Опубликовано на Admin В Новинки комедий

Спасибо! Поделитесь с друзьями!

URL

Вам не понравилось видео. Спасибо за то что поделились своим мнением!

К сожалению, только зарегистрированные пользователи могут создавать списки воспроизведения.
URL


Описание

Lama rasanya tak bangun pagi2 haha! video kali ni aku bangun awal utk cuba sarapan burger croissant ni! ok ke KO? haha! Harap korang enjoy video ni! Jangan lupa LIKE kalau korang suka video macam ni dan SUBSCRIBE channel aku ni ok :D


SUBSCRIBE !
.............................................






SUBSCRIBE Kekti Mazlan!
.............................................






FOLLOW ISAACOSMAN DI :
.............................................

INSTAGRAM


FACEBOOK PAGE


TWITTER


EMAIL (BUSSINESS)
@



#mukbangmalaysia #asmr #eatingshow



Tentang :

Nama aku isaac. Hobi aku makan. Video dalam channel ni akan berkisar tentang hobi aku iaitu makan. Aku makan apa yang aku suka. Setiap pendapat dalam video aku adalah subjektif dan adalah benar pada masa aku rasa makanan tersebut.

Jangan lupa untuk subscribe channel ni kalau anda mahu sentiasa mengikuti video dalam channel ni. Tekan butang Like kalau suka dan jangan lupa beritahu rakan-rakan tentang channel ni kalau anda suka video ni. Kalau tak suka, diam-diam je jangan beritahu sesiapa haha

Показать больше

Написать комментарий

Комментарии

Комментариев нет.

Карта сайта и Video sitemap
Яндекс.Метрика